Thursday, April 22, 2010

DREIEBOG // NAJOQQUTASSIAQ


Dette er projektets drejebog. Drejebogen lægger et bredt og solidt fundament for den opgave, som vi står over for, og den beskriver og tydeliggør de processer og faser, der samlet vil føre frem til en helhedsplan for Tuujuk og Blok P. I drejebogen definerer vi derfor vores metodiske og tematiske vinkling af opgaven, og heri lægger vi en klar strategi for projektforløbet.

Temaerne er udpeget og metoderne er udvalgte på baggrund af både en eksisterende viden om hvilke forhold, der er afgørende at behandle i en succesfuld byudvikling og på baggrund af samtaler med de stemmer, der har ladet sig høre i løbet af projektets første tid.

Indholdet i vores drejebog er inspireret af og har været under stærk indflydelse af alle de samtaler, som vi har haft, og for dette vil vi gerne sige tak til alle, der indtil videre har bidraget.

Læs drejebogen, og se hvordan vi har valgt at gribe projektet an. Der er fortsat mulighed for at komme med præge udviklingen af projektet, så hold jer ikke tilbage og lad os høre, hvad I tænker.

Mange hilsner
Byplanafdelingen / Kommuneqarfik Sermersooq,
Tntnuuk A/S og Dahl & Uhre arkitekter as

> pdf - DREJEBOG
> pdf - NAJOQQUTASSIAQ

No comments:

Post a Comment